Kwaliteit & Klantvriendelijkheid
Over Curtano

Uw betrouwbare partner voor diverse bestratingsdiensten, schuttinginstallatie en dakrenovatie. 

Klantgericht en vakbekwaam

Over ons

Bij VW Dienstverlening zijn we trots op het werk dat we steeds vaker krijgen aangeboden. Als hardwerkend team halen we voldoening uit ons werk, vooral wanneer we een project succesvol hebben afgerond en aan de wensen van onze klanten hebben voldaan.

Met een diepgewortelde passie voor ons vak streven we naar vakmanschap en kwaliteit in elke dienst die we leveren. We begrijpen de impact die een goed uitgevoerd project kan hebben op het leven en de ervaring van onze klanten, en dat drijft ons om altijd ons beste beentje voor te zetten.

nuancerlichtgrijs5
kwaliteit

Waarom VW Dienstverlening?

Bij VW Dienstverlening streven we naar kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. Met trots in ons werk halen we voldoening uit het succesvol afronden van uw project en het voldoen aan uw wensen. Met passie voor ons vak en een focus op klantgerichtheid, bieden we een breed scala aan diensten, van bestrating tot renovatie, reiniging en schuttingen plaatsen. Kies voor VW Dienstverlening en ervaar vakmanschap, betrouwbaarheid en tevredenheid in uw buitenruimte.

Reviews van facebook
VW Dienstverlening heeft ons geholpen bij het creëren van een zitje in onze moestuin en het herbestraten van de overkapping. Wij zijn echt ontzettend tevreden over het resultaat; het vakmanschap, de vriendelijkheid en de netheid waarmee gewerkt is. Bij twijfel raden wij VW Dienstverlening zeker aan. Laat het mooie weer maar komen onze tuin is er klaar voor. Nogmaals ontzettend veel dank!
Petra Plugge
Bart heeft een pittige klus bij mij geklaard. Daarbij kwam preciziewerk en passen en meten en op maat zagen aan de orde. Hij heeft het piekfijn gedaan. ik ben een heel tevreden klant. Hij is vriendelijk, snel en werkt heel netjes. En hij komt zijn afspraken na.
Adrienne Moolenaar
onze tuin is super geworden heel erg blij mee, en omdat wij net te weinig stenen hadden besteld komt Bart nog terug om het af te maken. Toppers!
Malinda Rutjes
Wij zijn super blij met onze nieuwe tuin. nieuwe bestrating en nieuwe kunstgras. heel mooi geworden, en vriendelijke en hardwerkende jongens . zeker aan te bevelen.
Myria Schärlig
Vandaag stuk terras opnieuw laten leggen, was helemaal omhoog gekomen door wortels van een grote boom. Weer netjes gelegd, komt afspraken na en werken hard door en goede prijs.
Lisa Tarquinio
Neem contact op

Informatie

Tel: 06 123 456 78

Email: info@curtano.com
Utrecht, Nederland

Scroll naar boven