Kwaliteit & Klantvriendelijkheid
Reinigen

Bij VW Dienstverlening bieden we professionele reinigingsdiensten om uw bestrating en dakgoten weer in topconditie te brengen.

Reinigen

Reiniging van VW Dienstverlening

Bij VW Dienstverlening begrijpen we het belang van een regelmatige reiniging om de pracht van uw bestrating en dak te behouden. Met onze professionele reinigingsdiensten bieden we een grondige en effectieve reiniging die vuil, mossen en andere verontreinigingen verwijdert.

Onze bestrating reinigingsservice herstelt de oorspronkelijke kleur en uitstraling van uw bestratingsoppervlakken, waardoor ze er weer als nieuw uitzien. Daarnaast zorgen we voor het reinigen van uw dak, inclusief het verwijderen van bladeren, vuil en andere opgehoopte materialen die de functionaliteit en levensduur kunnen beïnvloeden.

Onze klantgerichte benadering staat centraal in alles wat we doen.

Prachtige resultaten

Reiniging van bestrating en dakgoten

Laat u inspireren: Ontdek onze indrukwekkende portfolio van andere bestrating projecten. Van eigentijdse ontwerpen tot tijdloze klassiekers, onze diversiteit zal u inspireren bij het creëren van uw eigen buitenruimte.

Reviews van facebook

Onze Reviews

VW Dienstverlening heeft ons geholpen bij het creëren van een zitje in onze moestuin en het herbestraten van de overkapping. Wij zijn echt ontzettend tevreden over het resultaat; het vakmanschap, de vriendelijkheid en de netheid waarmee gewerkt is. Bij twijfel raden wij VW Dienstverlening zeker aan. Laat het mooie weer maar komen onze tuin is er klaar voor. Nogmaals ontzettend veel dank!
Petra Plugge
Bart heeft een pittige klus bij mij geklaard. Daarbij kwam preciziewerk en passen en meten en op maat zagen aan de orde. Hij heeft het piekfijn gedaan. ik ben een heel tevreden klant. Hij is vriendelijk, snel en werkt heel netjes. En hij komt zijn afspraken na.
Adrienne Moolenaar
kwaliteit en persoonlijk

Vakkundige Bestrating: Transformeer uw Buitenruimte met Vakmanschap

Ontdek vakkundige oplossingen voor uw buitenruimte bij VW Dienstverlening. We luisteren naar uw wensen en leveren op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw stijl, budget en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele aanpak die uw buitenruimte transformeert.

Neem gratis en vrijblijvend contact op

Wij werken in de omgeving van deze gebieden: ‘s-Hertogenbosch · Utrecht · Arnhem · Oss · Amsterdam. Aarzel niet om contact op te nemen als u vragen heeft.

Neem contact op

Informatie

Tel: 06 289 766 38

Email: info@curtano.com
Utrecht, Nederland

Scroll naar boven